Büyük servet hayali kuruyordu: Ne umdu ne buldu

Hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle evliliğin iptal edilmesinin ardından İnan Kıraç’ın eski eşi Emine Alangoya ve çalışanlarına dava açıldı.

‘EZİYET’ SUÇLAMASI

Emine Alangoya hakkında demans hastalığı nedeniyle ayırt etme gücüne sahip olmayan İnan Kıraç’ı vesayet makamı ve vasilerin izin ve bilgisi dışında farklı zamanlarda karayoluyla şehir dışına çıkarmak, Kıraç’ın tedavisinde gerekli özeni göstermemek iddialarıyla soruşturma açıldı.

Soruşturma kapsamında Alangoya ve diğer şüphelilere “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma”, “aile hukukundan doğan yükümlülüğün ihlali” ve “eziyet” suçlamaları yöneltildi.

İnan Kıraç’ın 23 Mayıs 2025’te tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesi’nden şüpheli Emine Alangoya’nın tali matıyla şüpheliler Barış Coşkun, Ali Şenol ve Kamil İpek tarafından kaçırılması iddiasına dair Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturması da bu dosya ile birleştirildi.

Related Posts

Edirne’de Tarihi Restorasyon Devam Ediyor

Edirne’deki Havlucular Hanı ve Mezit Bey Hamamı’nın restorasyonu sürüyor, çalışmalar hedefleniyor.

Çorlu’da Silahlı Saldırı: 1 Ağır Yaralı

Tekirdağ Çorlu’da bir araca yapılan silahlı saldırıda 30 yaşındaki M.E.A. ağır yaralandı.

Dünyaca ünlü duş jeli markasının “ırkçı” reklamı yasaklandı

İngiltere’de yayınlanan bir duş jeli reklamı, “beyaz tenlilerin siyah tenlilerden üstün olduğu” algısı yaratabileceği gerekçesiyle yayından kaldırıldı.

Sındırgı bugün de güne depremle başladı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde sabah saatlerinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 9.5 km olarak ölçüldü.

Çanakkale’de 41 kaçak yakalandı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde 41 düzensiz göçmen yakalandı.

Dünyanın dört bir yanından akın akın geliyorlar… Saç ekimi out, Türkiye acı dolu estetik operasyonunun yeni merkezi oldu

Türkiye’de sağlık turizminin yeni ve en çok konuşulan başlığı artık saç ekimi değil. Dünyanın dört bir yanından yüzlerce insan, birkaç santim uğruna büyük paraları ve acıyı göze alarak estetik bacak uzatma ameliyatı için Türkiye’ye geliyor.