Görenler kaçıp eve saklandı: Palyaço kıyafetli genç yakalandı

Bursa’da sokakta oynayan çocukları kovaladığı iddia edilen palyaço kıyafetli M.D. (17) isimli şüpheli yakalandı. Kendisinden korkan çocukların kaçıp eve saklandığı anlar, güvenlik kamerasına da yansıyan M.D.‘nin ifadesinde, düğünlerde palyaço olarak çalıştığı ve elinde bıçak değil, bisiklet kornası olduğunu söylediği öğrenildi.

Olay, Osmangazi ilçesi Alaaddin Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede palyaço kıyafetiyle dolaşan elinde bıçak olduğu öne sürülen kişi, sokakta oynayan çocukları kovaladı. Güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde, sokağın başında palyaço kıyafetli şüphelinin görünmesiyle, 2 kadın ile 3 çocuğun eve kaçıp kapıyı kapattıkları görüldü. Tek katlı müstakil evin kapısına gelen şüphelinin, bir süre beklediği, tam gideceği sırada tekrar geri dönüp, evin penceresine doğru el salladığı da görüntülere yansıdı.

“EVİMİN BALKONUNDA OTURURKEN GÖRDÜM, HAREKETLERİ TUHAFTI”

Mahalle muhtarı Emine Aytekin, gelen şikayetler sonrası konuyu polise ilettiğini söyleyerek, “Geçen gün ben de evimin balkonunda otururken, aşağıdan geçen palyaço kıyafetli birini gördüm. İleride bir otel olduğu için, oraya eğlenceye gittiğini düşündüm. Ama hal ve hareketleri tuhaftı. Mahalleden birkaç kişiden de şikayet gelince emniyete bildirdim. Tedirginiz” dedi. Şikayet sonrası Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince inceleme başlatılırken, kimliğinin M.D. olduğu tespit edilen şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aynı mahallede yakalandı.

ÇOCUKLARA ŞAKA YAPMAK İSTEMİŞ

Animatör olduğunu ve düğünlerde palyaço olarak çalıştığını söyleyen M.D.’nin, ifadesinde, “Düğünlere, palyaço kıyafetimi giyerek, gidip, geliyorum. O gün sokaktan geçerken çocukları gördüm. Şaka yapma amacıyla saklandım. Sonra saklandığım yerden çıkıp, çocuklara doğru yine şaka yapmak için koşarken, çocuklar panik yapıp içeri girdi. Evin önüne gittiğimde, anneleri çocukların korktuğunu, buradan gitmem gerektiğini söyledi. Ben de özür dileyip, yoluma devam ettim” dedi. M.D.’nin elinde bıçak değil, bisiklet kornası olduğunu söylediği de öğrenildi.

Related Posts

Galatasaray’da Kayserispor hazırlığı sürüyor

Galatasaray’da Kayserispor maçı hazırlıkları devam etti.

İş yerinde ‘öff’ çekmek kusur sayıldı! Mahkemeden ses getiren karar

İngiltere’de iş mahkemesi dikkat çeken bir karar verdi. İş yerinde öfkeyle iç çekmek ayrımcılık sayıldı.

TBMM’de tadilat ve temizlik başladı: Basın toplantı salonundaki açıklamalar dışarıda yapılıyor

TBMM Genel Kurulu’nun çalışmalarını tamamlayarak 21 Temmuz 2025 Pazartesi gününden itibaren tatile girmesinin ardından Meclis binasındaki ihtiyaç duyulan alanlarda tadilat ve temizlik işlerine başlandı. Basın toplantı salonundaki tadilat ve temizlik işleri nedeniyle açıklamalar dışarıda Basın Kapısı önündeki alanda gerçekleştiriliyor.

İki ilde dev uyuşturucu operasyonu: 3 milyon 40 bin ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Kocaeli’de düzenlenen operasyonda 3 milyon 40 bin 771 uyuşturucu hap ve 52,5 kilogram katkı maddesi ele geçirildiğini, 9 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

DEM Parti Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu üyelerinden açıklama

DEM Parti Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu üyeleri komisyonun işleyişi ve yürütülen yeni sürece ilişkin ortak açıklama yaptı.

Edirne’de Tarihi Restorasyon Devam Ediyor

Edirne’deki Havlucular Hanı ve Mezit Bey Hamamı’nın restorasyonu sürüyor, çalışmalar hedefleniyor.