Aydın’da trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

Kuşadası-Söke Yolunda Trafik Kazası

Olay, Kuşadası-Söke kara yolunun 28. kilometresinde meydana geldi.

Geçtiğimiz günlerde, Saliha Kirişçi’nin (24) yönetimindeki 54 DJ 525 plakalı otomobil, sağ şeritte park halinde bulunan Gökhan Soysal’ın (40) kullandığı 34 EVJ 858 plakalı araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil yaklaşık 70 metre sürüklendi.

Olay sonrasında sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Kazada, 54 DJ 525 plakalı otomobilde bulunan Mustafa Aydın Doğan (23) hayatını kaybetti. Sürücüler Gökhan Soysal ve Saliha Kirişçi ile otomobilde bulunan A.U.B.D. (13) ve M.C.D. (16) ise yaralandı.

Yaralılar derhal Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Saliha Kirişçi’nin hayati tehlikesi bulunmaktadır. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatılmıştır.

Related Posts

Emine Erdoğan, Papa 14. Leo ile görüştü

Emine Erdoğan, Papa 14. Leo ile görüştü

Dalai Lama ölümünden sonrasına dair konuştu: Budizm geleneği devam edecek

Tibet’in ruhani lideri Dalai Lama, bu unvana sahip son kişi olacağına ilişkin tartışmalara son vererek, Budizm geleneğinin ölümünden sonra da devam edeceğini dile getirdi.

Google Haritayla geçmişini buldu: Kaybolan çocuk, 25 yıl sonra geri geldi

Hindistan’da yaşanan olay Hollywood filmlerine konu oldu. 4 yaşında trene binip kaybolan çocuk, 25 yıl sonra google haritalar sayesinde geri döndü.

Yemen’deki Husiler’den saldırı: İsrail’de sirenler çalıyor

Yemen’deki Husiler’den saldırı: İsrail’de sirenler çalıyor

Uluslararası hukuk örgütlerinden çarpıcı Mehmet Pehlivan açıklaması

Uluslararası insan hakları ve hukuk örgütleri, Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan’ın tutuklanmasını ve Türkiye’de avukatlık mesleğine yönelik artan baskıları ortak bir açıklama ile kınadı.

Ümit Özdağ’dan ‘ittifak’ açıklaması: Şartlar birlik olmaya zorluyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’ı ziyaretinde ‘ittifak’ sorusuna “Henüz bir seçim atmosferi olmadığı için bir somut proje olarak ittifak sürecinden bahsetmek mümkün değil. Ancak şunu görüyoruz ki Türkiye’nin objektif şartları birlik olmayı zorluyor” diyerek yanıt verdi.