Düğün salonu çıkışı 2 kişiyi tabancayla vurdu

Kartepe’de Düğün Salonunda Meydana Gelen Tartışma Kanlı Bitti: 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gerçekleşen bir olayda düğün salonunda çıkan anlaşmazlık, silahlı bir saldırıya dönüştü ve B.D. ile O.Ç. isimli iki kişi yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’taki bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. B.K. ile B.D. ve O.Ç. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma, sokakta devam etti ve kavgaya evrildi. Bu esnada B.K. tabancayla ateş etti.

Olayda B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayın ardından B.K.’yi gözaltına aldı ve silahına el koydu.

Olayın Ardından Tutuklandı

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan B.K., bugün adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

ABD’de silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralılar var

ABD’nin New York kenti silahlı saldırıyla sarsıldı. NBC News’ün haberine göre, Brooklyn’in Crown Heights bölgesindeki ‘Taste Of The City Lounge’ adlı restoranda silahlı saldırı düzenlendi. New York Polis Departmanı (NYPD) Komiseri Jessica Tisch …

İspanya ve Portekiz günlerdir devam eden orman yangınlarını kontrol altına almakta zorlanıyor

İspanya ve Portekiz, tarihinin en büyük orman yangınlarını kontrol altına almakta zorlanıyor. İspanya’da kuzeyde Galiçya’da Ourense ile Kastilya ve Leon bölgesinde Leon ve Zamora kentleri yangınlardan en fazla etkilenen bölgeler arasında yer alıyor. Güneyde Extremadura’da Caceres çevresi ile kuzeyde Asturias bölgelerinde de alevler yükselmeye devam ediyor. Sadece Galiçya bölgesinde ay başından bu yana 60 bin hektardan fazla alan yanarken, İspanya genelinde bu yıl içinde şimdiye kadar 120 bin hektara yakın ormanlık alan kül oldu. Leon’da ise halen 14 noktada orman yangınlarının sürdüğü ifade ediliyor.

İstanbul’da 75 kilo uyuşturucu ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da 75 kilo uyuşturucu madde ele geçirildiğini duyurdu.

New York’ta silahlı saldırı: Restoranda 3 kişi öldürüldü

ABD’de meydana gelen silahlı saldırıyı birden fazla saldırganın düzenlediği belirtildi.

Günaydın: Türkiye Erken Seçim İstiyor

CHP’li Gökhan Günaydın, erken seçim çağrısında bulunarak sorunların çözümü için sandığın gerekliliğine vurgu yaptı.

AKP’ye geçen Çerçioğlu’nun ‘rant’ iddiasına CHP’den yanıt: Kendisinin Kuşadası’nda tepeden inme plan değişiklikleri ve çok sayıda tarım alanını imara açtığı bilinmektedir

AKP’ye geçen Çerçioğlu’nun ‘rant’ iddiasına CHP’den yanıt: Kendisinin Kuşadası’nda tepeden inme plan değişiklikleri ve çok sayıda tarım alanını imara açtığı bilinmektedir