FT: “Trump, otomobil üreticilerini bazı vergilerden muaf tutacak”

Trump, Otomobil Üreticilerini Gümrük Vergilerinden Muaf Tutmayı Planlıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, otomobil üreticilerini bazı gümrük vergilerinden muaf tutmayı planladığı bildirildi. Financial Times’ın konuya yakın iki kaynağa dayandırdığı haberine göre, bu yönde bir karar gündemde.

Haberde, Çin’den ithal edilen ürünlere yönelik olarak fentanil nedeniyle uygulanan vergilerle çelik ve alüminyum üzerindeki gümrük vergilerinin kapsamı dışında, otomobil parçalarının bırakılacağı ifade edildi.

Related Posts

Trump’tan İran’a gözdağı: Anlaşma yapamazsak, savaşa girebilirim

ABD Başkanı Donald Trump, İran ile gerçekleştirilen nükleer konulu müzakerelere ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Eğer bir anlaşma yapamazsak, oldukça istekli bir şekilde savaşa girebilirim. Eğer anlaşma sağlayamazsak, öncülüğü üstlenen ben olacağım” dedi.

Köpekbalığı saldırıları artıyor: “Sorumlusu sosyal medya ve ünlüler”

Bir grup Fransız bilim insanı, son yıllarda köpekbalığı saldırılarındaki artıştan sosyal medya ve ünlüleri sorumlu tutuyor.

Yeni F-35’ler İsrail ordusuna gitti

İsrail ordusu, 3 adet F-35 savaş uçağını, ülkenin güneyindeki Nevatim Hava Üssü’nde teslim aldı.

Norveç, Filistin’e Büyükelçi atadı

Norveç, Marie Antoinette Sedin’in Filistin Büyükelçisi olarak atandığını duyurdu.

DEM Parti’den Ankara’da ‘süreç’ için ev ziyaretleri

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve beraberindeki heyet, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’ın 27 Şubat’ta yaptığı çağrıyı anlatmak için başlattığı çalışmalar kapsamında, Ankara’da bazı mahallelerde ev ziyaretlerinde bulundu.

Sosyal medyadan terör propagandasına 6 gözaltı

İzmir’de sosyal medya üzerinden propaganda yalan 6 şüpheliye gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin terör örgütü PKK’ya üye olduğu belirlenirken 4 şüpheli gözaltına alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir