Adıyaman’da Boğulma Faciası

Adıyaman Kahta’da Genç Boğuldu

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 21 yaşındaki genç bir adam, serinlemek amacıyla girdiği çayda boğularak hayatını kaybetti.

Arkadaşlarıyla birlikte tarihi Cendere Köprüsü yakınlarına piknik yapmaya giden Yunus Emre Özsürünç, Kahta Çayı’nda serinlemek istedi ve bir süre sonra suyun içinde kayboldu.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Itfaiye ekipleri yaklaşık bir saat sonra Özsürünç’ü sudan çıkardı ancak sağlık ekipleri genç adamın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Gencin cesedi, Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Related Posts

Rusya’nın Ukrayna’ya Saldırıları: 2 Ölü, 15 Yaralı

Ukrayna’nın başkenti Kiev ve Ivano-Frankivsk’te füzeli saldırılarda 2 kişi hayatını kaybetti.

Koçarlı’da Yolcu Minibüslerine Denetim

Jandarma, Koçarlı’da minibüs denetimi yaparak sürücülere trafik kuralları hakkında bilgi verdi.

TBB Başkanvekili Vahap Seçer: İktidarın karşısındaki en büyük rakip CHP

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili Vahap Seçer dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gölpazarı’nda Yangın Kontrol Altına Alındı

Bilecik Gölpazarı’ndaki çiftlikte başlayan yangın ormana sıçradı, 95 hayvan telef oldu.

Zayıf bir şifre nasıl 700 kişiyi işsiz bıraktı?

Şirketler her şeylerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldıklarında çetelere boyun eğiyorlar. Cashmore, “Bu organize suç. Sanırım failleri yakalama konusunda çok az ilerleme kaydedildi fakat bu yıkıcı bir durum” diyor.

Galatasaray’da ayrılık! Fransa’ya gidiyor

Ligue 1 ekibi Rennes, Galatasaray forması giyen Przemyslaw Frankowski’yi kadrosuna katıyor. Fransız ekibi, tecrübeli oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamak adına anlaşmaya vardı.