Adana’da kaçak sigara bulunan iş yerinin sahibi gözaltına alındı

Adana’da Kaçak Sigara Operasyonu!

Adana’da bulunan bir iş yerinde gerçekleştirilen operasyonda, 2.750 paket kaçak sigara ve 44 adet elektronik sigara ele geçirildi. Operasyon sonucunda iş yerinin sahibi gözaltına alındı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Seyhan ilçesinde bulunan işletmeye operasyon düzenleyerek kaçak sigara ve elektronik sigaralara el koydu.

Yapılan aramada, iş yerinde toplamda 2.750 paket kaçak sigara ve 44 adet elektronik sigara bulundu. Gözaltına alınan iş yeri sahibi ise emniyet birimlerindeki işlemlerine devam ediyor.


Anadolu insanının Osmanlı İmparatorluğu zamanında tanıştığı bale nedir?


Related Posts

Ali Mahir Başarır’dan göndermeli ‘bavul’ paylaşımı

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun otel görüşmesi ve bavul iddialarına ilişkin “’Bavul’ üzerinden Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na iftiralarınızla darbe yapmaya kalkıyorsunuz. İlk seçimde bavullarınızı toplayıp tarihi bir farkla gideceksiniz” dedi.

DEM Parti’den İBB’ye yapılan yeni operasyona tepki: Zamanlama siyasi saiklerle yürütüldüğünü gösteriyor

DEM Parti, İBB’ye yönelik bu sabah yapılan ikinci dalga operasyona ilişkin “İBB’ye yönelik başlatılan yeni gözaltı dalgası, gündeme getirilen iddiaların zamanlaması ve kapsamı bu operasyonun siyasi saiklerle yürütüldüğünü göstermektedir” açıklamasını yaptı.

D-100’de 5 araç birbirine girdi: Yaralılar var

Kocaeli D-100 Karayolu’nda 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı.

Şanlıurfa’da gölet ve sulama kanallarına girmek yasaklandı

Şanlıurfa Valiliği, boğulma vakalarının önüne geçmek amacıyla il genelindeki bütün sulama kanalları, barajlar, göl, göletler ve akarsularda suya girilmesinin yasaklandığını bildirdi.

Erdek’te feribot seferleri iptal edildi

Marmara RoRo şirketi, 27 ve 28 Nisan tarihlerinde bazı deniz seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

CHP’den Mersin’de tarihi miting… Özgür Özel, on binlerin önünde Erdoğan’ı düelloya çağırdı: ‘Eğer İmamoğlu suçlu çıkarsa siyaseti bırakıyorum!’

CHP’nin Mersin Yenişehir Meydanı’nda düzenlediği miting başladı. Mitingin başında Ahmet Özer’in ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mesajı okundu. Daha sonra konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “CHP’li belediyeler iktidarı sarsıyor” dedi. İmamoğlu ise mektubunda “Erdoğan’a inat buradayım herkes hoş geldi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir