Afyonkarahisar’da hareketli saatler! Silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti

Olay, saat 20.00 sıralarında Afyonkarahisar- Antalya yolu Kaplıca kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Ömer Çetinkaya ile A.A. ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönerken Ömer Çetinkaya, karşı grubun tabancayla ateş etmesi sonucu vurularak, ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulduğu belirlenen Çetinkaya, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Sandıklı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ömer Çetinkaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ömer Çetinkaya’nın cansız bedeni, savcının incelemesi sonrası hastane morguna konuldu.

Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmasını sürdürürken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Zelenski: Türkiye’ye devletimizin toprak bütünlüğüne verdikleri destek için teşekkür ediyorum

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesiyle ilgili olarak, “Kendisine ve Türkiye’ye, devletimizin toprak bütünlüğü ve egemenliğine verdikleri destekteki ilkeli duruşları için teşekkür ettim” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonda Zelenski ile görüştü: İstanbul’daki görüşmelere güçlü vurgu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile telefonda görüştü. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede Türkiye ile Ukrayna ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı. Türkiye’nin Ukrayna ile Rusya arasında adil ve kalıcı barışın sağlanması için gayret göstermeye devam edeceğini ifade eden Erdoğan, İstanbul’da gerçekleştirilmesi planlanan ikinci tur görüşmelerde olası ateşkesin ele alınmasının barışa giden yolun taşlarını döşeyeceğini, iki ülkenin de güçlü heyetlerle toplantıya katılımının barış yolunda sağlanan ivmenin devamı açısından önemli olduğunu belirtti.

CHP’li Yunus Emre’den kurultay ve yargı çıkışı: Atatürk’ün partisine çökemeyeceksiniz

CHP’li Yunus Emre’den kurultay ve yargı çıkışı: Atatürk’ün partisine çökemeyeceksiniz

Trafikte bıçaklı yol verme kavgası!

İstanbul Avcılar’da yol verme tartışması iki ayrı kavgaya dönüştü. Bir sürücü, iki kişi tarafından darbedilip bıçaklandı. Olay cep telefonuyla kaydedildi.

CHP’li Başarır, Kılıçdaroğlu’nun beklentisini açıkladı: “O kararı yırtıp atıp Özgür Bey’in yanına gelip cuntaya karşı dimdik ayaktayız demesini bekliyoruz”

CHP’li Başarır, Kılıçdaroğlu’nun beklentisini açıkladı: “O kararı yırtıp atıp Özgür Bey’in yanına gelip cuntaya karşı dimdik ayaktayız demesini bekliyoruz”

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘iddianame’ çağrısı: Masal anlatmayı bırak

CHP’nin Esenler’deki buluşmasına mesaj gönderen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’a iddianame üzerinden yüklendi. İddianamenin derhal yazılması çağrısında bulunan İmamoğlu, “Şimdi de ahtapot masalı uydurdu; bir an önce yazdır iddianameyi. Ortada ahtapot mu var, yoksa sen koltuk kaybetme kabusu mu görüyorsun, millet anlasın” ifadelerini kullandı.