Akdeniz güne depremle başladı

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Akdeniz açıklarında sabah saatlerinde hafif şiddetli bir depremin meydana geldiğini duyurdu.

Verilere göre deprem, saat 07.03’te, yerin yaklaşık 10 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Depremin merkez üssü Akdeniz’in açıkları olarak belirlenirken, büyüklüğü 3.1 olarak ölçüldü.

Bölgede şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum bildirilmedi.

Uzmanlar, bu tür küçük çaplı depremlerin Akdeniz fay hattının hareketli yapısından kaynaklandığını ve olağan sismik faaliyetler arasında yer aldığını ifade ediyor.

Related Posts

Kahta’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı

Adıyaman’ın Kahta ilçe Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarıyla yolları yenileyerek ilçenin çehresini değiştiriyor.

Yalvaç’ta Yoğun Trafik Denetimi

Yalvaç’ta yapılan denetimlerde 207 araç kontrol edildi, 16 motosiklet trafikten men edildi.

Gölcük Belediyespor’un Pehlivanı Abdulrefik Öner, Başpehlivan Oldu

Gölcük Belediyespor’un başarılı pehlivanı Abdulrefik Öner, başpehlivan unvanını kazanarak er meydanlarında mücadele etmeye hak kazandı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, başarılarından dolayı Öner’i tebrik etti.

İstifa eden vekilden sürpriz ziyaret

Yakın zamanda Gelecek Partisi’nden istifa eden İstanbul Milletvekili Doğan Demir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi

Kırklareli’nde Turizm Tedbirleri Ele Alındı

Kırklareli’nde plaj güvenliği ve turizm sezonu öncesi alınan tedbirler değerlendirildi.

İnegöl’de Seyir Halindeki Araç Yangın Çıkardı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde seyir halindeyken yanan otomobil, itfaiye ekiplerince söndürüldü.