Antalya’da mobil kuaför hayat kolaylaştırıyor

Antalya’da Mobil Kuaför Hizmeti İle Yaşam Kolaylaşıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toros dağlarının eteklerindeki uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla mobil kuaför hizmeti sunmaktadır. Köylerinde kuaför veya berber bulunmayan vatandaşlar, ilçe merkezlerine ulaşmakta güçlük çekiyor ancak mobil kuaför tırı bu sorunu ortadan kaldırıyor. Kavurucu yaz sıcağında veya dondurucu soğukta, ulaşım zorluğu yaşayan köy sakinleri, mobil kuaför sayesinde rahatlıkla kuaför ve berber ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Mobil kuaför tırı her hafta merkeze uzak köylere giderek, köy meydanına park ediyor ve tüm vatandaşlara hijyen kurallarına uygun olarak saç kesimi, sakal tıraşı ve kişisel bakım hizmeti sunuyor. Ayrıca, evden çıkamayan yaşlı veya engelli vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek hizmet götürüyor. Öğrencileri de unutmayan mobil tır, köy okullarında çocukların saç bakımını gerçekleştiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mobil Kuaför hizmetinden bir yıllık süre içerisinde 19 ilçeden toplam 7 bin 958 kişi hizmet aldı. Mobil Kuaför Tırı, 153 mahallede hizmet vererek vatandaşların kişisel bakımlarını gerçekleştirdi. Özellikle engelli, yaşlı ve evden çıkamayan vatandaşların büyük memnuniyet duyduğu mobil hizmet, kolaylıkla ulaşılabilir olması sebebiyle takdir toplamaktadır. Hizmetten faydalanan vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Related Posts

Muğlalı arkeologlar Başkan Yiğit ile devam kararı aldı

Arkeologlar Derneği Muğla Şubesi II. Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Nisan Cumartesi günü Menteşe Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapıldı.

İki kardeşi vahşice öldürmüştü… Sır perdesi aralandı

Sivas’ta boğazları kesilerek öldürülen Melisa ve Umutcan Şimşek kardeşlerin cinayetine dair sır perdesi aralandı. Katil zanlısı Hüseyin Sönmez’in, baba Uğur Şimşek’in eski iş ortağı olduğu tespit edildi. Sönmez’in asıl hedefinin anne olduğu öğrenildi. Emniyette susma hakkını kullanan Sönmez, cinayetle ilgili ifade vermezken, olayın arkasında gaiplik kararıyla iptal edilen borç paranın bulunduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

Korkunç senaryo! 1 milyar insan göç edebilir

Yeşil Hidrojen Üreticileri Derneği (H2DER) Başkanı Yusuf Günay, küresel ısınmanın 1,5 santigrat dereceyi aşması durumunda, 1 milyar insanın iklim göçmeni olacağını söyledi.

Alparslan Almanya sınırını geçemedi: İlk çevrilen Türk oldu

Almanya, tüm kara sınırlarında ağır silahlarla destekli polis ekiplerini 12’şer saatle nöbete başlattı. Sınırdan ilk çevrilen 24 yaşındaki Türk genci Alparslan oldu. Alparslan, geldiği trenle Avusturya’ya geri gönderilirken, “Biraz dinlenip sonra ne yapacağıma karar vereceğim” dedi.

Torba tekliften işçiye değil, yurt dışındaki din görevlilerine dövizle zam çıktı

Meclis gündeminde bulunan “torba tekliften” yurtdışındaki sözleşmeli din görevlilerine dövizle ödenmek üzere yüzde 25 zam çıktı.

Vatikan o sırrı herkesten saklamış: Sadece ABD biliyormuş

Papa’nın ölümünden sonra UFO araştırmacıları büyük bir sırrın Vatikan arşivlerinde kayıtlı olduğunu söyledi. Gizli arşivlerde UFO’lara dair çarpıcı bir detay var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir