Aydın’da firari hükümlü, derede yakalandı

İncirliova’da Hapis Cezasıyla Aranan Kenan Akbaş, İkizdere Deresi’nde Yakalandı

Aydın’ın İncirliova ilçesinde, silahlı tehdit suçundan mahkum edilmiş ve hakkında 8 yıl 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 36 yaşındaki Kenan Akbaş, polisin başarılı takibi sonucu İkizdere Deresi’nde yakalandı.

Olayla ilgili alınan bilgilere göre, polis ekipleri, Kenan Akbaş’ın Acarlar Mahallesi’nde olduğunu belirledi ve hakkındaki hapis cezasını yerine getirmek üzere harekete geçti. Ancak suçlu, polislerin baskınıyla kaçmaya çalıştı ancak kaçamadı ve İkizdere Deresi’nde yakalandı. Akbaş, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderilecek.

Related Posts

Özel’den Altaylı tepkisi… İktidara seslendi: ‘Artık hiç kimseyi baskıyla sindiremezsiniz’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Fatih Altaylı’nın “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla gözaltına alınmasına tepki göstererek, “Gazeteciden, gençlerden, milletten korkan bir iktidar var ama artık hiç kimseyi baskıyla sindiremezsiniz” dedi.

Zehirli mantar operasyonu: Hastalık yayacaklardı yakalandılar

Üç Çin vatandaşı, tehlikeli bir mantarı ülkeye sokmaya çalışırken yakalandı. Uzmanlar gıda güvenliğinin ciddi risk altında olduğu uyarısında bulundu.

İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Herkes için çok tehlikeli

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 51. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’nda açıklama yaptı. Arakçi, ABD’nin, İsrail’in İran’a saldırılarına katılmasının çok talihsiz ve herkes için çok tehlikeli olacağını söyledi.

Kadının miras hakkı büyük tehlike altında

Mirasçılar artık notere gitmeden paylarını kendi aralarında belirleyebilecek. Zorlama ve şiddete yol açabilecek bu sistem çoğu kadının miras hakkını tehlikeye sokabilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paşinyan’la görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan görüştü.

İngiltere, büyükelçilik çalışanlarını İran’dan çıkardı

İran ve İsrail arasındaki savaş 1 haftayı geride bıraktı. Cenevre’de İngiltere, Fransa, Almanya ve İran müzakere görüşmelerini gerçekleştirdi. Ancak savaşın sıcaklığı devam ettiği için ülkeler yurttaşları için önlemler almayı da sürdürüyor. İngiltere …