Aydın’dan çalınan hayvanlar Kayseri’de bulundu

Hayvan Hırsızlığı Şüphelisi Tutuklandı – Çine Haberleri

Çine ilçesi Kasar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, M.E.A. adlı şahsın kaybettiği 2 büyükbaş hayvanın çalındığı şüphesiyle ilgili detaylar netlik kazanmaya başladı. Çine İlçe Jandarma Komutanlığı, tel çitlerle çevrili araziden çalınan hayvanlar için harekete geçti.

Yapılan kapsamlı araştırma sonucunda, 18 Aralık 2024 tarihinde hayvan hırsızlığı suçundan tutuklanan A.Y. (31) isimli şahsın çalıntı hayvanların sahibi olduğu belirlendi. A.Y.’nin çaldığı büyükbaş hayvanları, Çine ilçesinden bir kişiye satmış olduğu ortaya çıktı. Yapılan inceleme sonucunda, çalıntı hayvanların farklı illere, Aydın, Aksaray ve Kayseri gibi yerlere satıldığı tespit edildi.

Ancak, şanssız hayvanlar, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda canlı bir şekilde bulunarak güvenli bir şekilde sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili adli süreç devam etmektedir ve sorumlular hak ettikleri cezayı alacaklardır.

Haber Kaynağı: www.cinehaberleri.com

Related Posts

Netanyahu’nun oğlu Anver korkudan adını değiştirdi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Avner Netanyahu’nun, 2022 yılında eğitim amacıyla İngiltere’ye gitmeden önce güvenlik endişesiyle adını değiştirdiği bildirildi. ÜNİVERSİTE KAYDINI FARKLI İSİMLE YAPTIRDI Yerel basında yer alan haberlere …

Girit Adası’nda yangın: 5 kişi yaralandı, evler zarar gördü

Türkiye’de devam eden orman yangınlarının yanısıra Yunanistan da orman yangınlarıyla boğuşuyor. Girit Adası’nda yerleşim yerlerine sıçrayan yangında kimi binalar zarara uğrarken 5 kişinin yaralandı.

Hamas: Ateşkes teklifini değerlendiriyoruz

Hamas: Ateşkes teklifini değerlendiriyoruz

Emine Erdoğan, Papa 14. Leo ile görüştü

Emine Erdoğan, Papa 14. Leo ile görüştü

Dalai Lama ölümünden sonrasına dair konuştu: Budizm geleneği devam edecek

Tibet’in ruhani lideri Dalai Lama, bu unvana sahip son kişi olacağına ilişkin tartışmalara son vererek, Budizm geleneğinin ölümünden sonra da devam edeceğini dile getirdi.

Google Haritayla geçmişini buldu: Kaybolan çocuk, 25 yıl sonra geri geldi

Hindistan’da yaşanan olay Hollywood filmlerine konu oldu. 4 yaşında trene binip kaybolan çocuk, 25 yıl sonra google haritalar sayesinde geri döndü.