Bahçeli: Terörsüz Türkiye çatısı kurulacaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “Terörsüz Türkiye Çatısı Kurulacaktır”

Ankara (İGFA) – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda iç ve dış gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin güçlü bir devlet olduğunu vurgulayarak, tarihi sınırlarında cesaret ve kararlılıkla müdahale edebilecek durumda olduğunu belirtti.

Bahçeli, “Bitik siyaset temsilcilerinin ne dediğinin bir veliahtı yoktur” diyerek, devletler arasında kalıcı dostluk veya düşmanlıklar olmadığını ifade etti. Dünya krizleriyle karşı karşıya olduklarını belirten Bahçeli, iç cephedeki denge sorununun çözülmesi gerektiğini dile getirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörsüz Türkiye çatısının kurulacağını vurgulayarak, Türk tarihine leke sürmemeyi hedeflediklerini ve değişimin gelişime engel olmaması gerektiğini söyledi. Kürt kardeşlere her zaman saygılı olduklarını belirten Bahçeli, güçlü ve gelişmiş bir Türkiye için çaba harcadıklarını ifade etti.

Bahçeli, İmralı süreciyle ilgili olarak da mesajlarını sürdürdü. DEM Parti’nin siyasi partilere ziyaretlerini olumlu bulduklarını belirten Bahçeli, terörsüz Türkiye’ye destek veren herkesin değerli bir çaba içinde olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in erken seçim çağrısına tepki gösteren Bahçeli, bu çağrının terörsüz Türkiye hedefiyle bağdaşmadığını belirtti. Erken seçim talebinin gereksiz ve samimiyetsiz olduğunu savunan Bahçeli, seçimlerin erkene alınmasına gerek olmadığını vurguladı.

Kaynak

Related Posts

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları resmen açıkladı: Suriye’den talep geldi

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Suriye yönetimi tarafından, savunma kapasitesinin güçlendirilmesi ve başta DEAŞ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadele kapsamında Türkiye’den resmi destek talep edilmiştir” denildi.

Hatay’da sokak ortasında vahşet: Baba, evladını defalarca bıçaklayarak öldürdü

Hatay’da sokak ortasında babası tarafından defalarca bıçaklanan genç hayatını kaybetti. Baba Zeki V., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Dervişoğlu: Duruşumuzu Sürdürüyoruz

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, MİT Başkanı ile görüşmesini yorumladı, duruşlarını koruduklarını vurguladı.

Antalya’da Sıcak Hava Turistleri Sahillere Çekiyor

Antalya’da 34 derece hava ve %70 nem, turistleri serinlemek için sahillere yönlendirdi.

Kumluca’da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Kumluca’da otomobil ve kamyon çarpıştı, otomobil sürücüsü yaralandı, hastaneye kaldırıldı.

Rusya’nın Ukrayna’ya Saldırıları: 2 Ölü, 15 Yaralı

Ukrayna’nın başkenti Kiev ve Ivano-Frankivsk’te füzeli saldırılarda 2 kişi hayatını kaybetti.