Başkan Büyükkılıç’tan gastronomi hamlesi: Mutfak Sanatları Merkezi’nde sona doğru

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Mutfak Sanatları Merkezi Projesini İnceliyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gastronomi alanında önemli bir proje olan Mutfak Sanatları Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, son durum hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi yönetimindeki ekip, Kayseri’yi ulusal ve uluslararası alanda gastronomi alanında daha ileri taşımak için önemli bir projeye imza atıyor. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içinde yer alan Mutfak Sanatları Merkezi, Kayseri’nin zengin mutfak kültürünü tanıtmayı hedefliyor ve yapım aşamasında sona geliniyor.

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan ile birlikte merkezin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Merkez içinde devam eden çalışmalar hakkında Etüt ve Projeler Daire Başkanı Murat Baltacı ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü’den bilgi alan Büyükkılıç, projenin önemine vurgu yaptı.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin Kayserililer için önemli bir buluşma noktası olduğunu belirten Büyükkılıç, “Sosyal tesislerle birlikte gastronomi alanındaki projelerimizi hayata geçiriyoruz” şeklinde konuştu. Mutfak Sanatları Merkezi projesinin, Kayseri’nin mutfak kültürünü tanıtarak şehre hem kültürel hem de turistik anlamda değer katacağını belirtti.

Ayrıca, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan da projenin önemini vurgulayarak, “Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu proje sayesinde Kayseri mutfağı dünyaya tanıtılacak ve şehrimiz için büyük bir kazanım olacak” ifadelerini kullandı.

Mutfak Sanatları Merkezi’nin tamamlandığında gastronomi turizmine önemli katkı sağlayacağı belirtiliyor. – KAYSERİ

Related Posts

CHP’den net yanıt: İmamoğlu pazarlığı yok

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün “Terörsüz Türkiye” süreci kapsamında TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ile görüşmeler gerçekleştirdi. CHP’nin kurulacak komisyona katılıp katılmayacağı, komisyona üye verip vermeyeceği ise merak ediliyor. Kurmaylar son günlerdeki iddialara da “İmamoğlu’nun serbest kalması gibi bir pazarlığımız yok asla” yanıtını verdi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in dili sürçtü: ‘Soruları bizim imam hatip okullarımızdaki öğretmenlerimiz hazırlıyor’

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, LGS sorularının sızdırıldığı iddialarını reddetti. Ancak Bakan Tekin bu kez de soruların hazırlanmasında imam hatip okullarında görevli öğretmenlerin görev aldığını söyledi.

Fransa kazık mı attı: Mirage’lar bir bir düşüyor

Ukrayna’ya gönderilen Fransız Mirage 2000 savaş uçağı elektronik arıza nedeniyle düştü. Eski ve bakımı zor uçakların Ukrayna’ya satılması, “Fransa kazık mı attı?” tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

Türkiye orman şehitlerini uğurladı

Eskişehir-Afyonkarahisar hattındaki orman yangınında şehit düşen 5 AKUT gönüllüsü için cenaze töreni düzenlendi. Şehitlerin cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı.

Nüfusu 20 binden 450 bine çıktı: Sıcak havadan kaçanlar oraya gitti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Adana’nın merkez ilçelerinde hava sıcaklığı 40 dereceyi aştı. Ancak nem ile birlikte hissedilen sıcaklık 52 dereceye ulaştı. Hal böyle olunca başta yaşlılar olmak üzere yayla ve denizlere gitti. Kent …

Mazlum Abdi, diplomasi trafiği için Fransa’da: Barrack’la görüşecek, Macron tarafından kabul edilecek

Süveyda’da ateşkes sonrası Kuzeydoğu Suriye’de siyasi trafik yoğunlaştı