Beton mikseri altında can verdi, asli kusurlu bulundu

MAMA DAĞITMAK İÇİN YOLA ÇIKAN PETSHOP ÇALIŞANI TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Bakırköy’de bir petshopta çalışan evli ve bir çocuk babası olan Hakan Bıyık (40), geçtiğimiz eylül ayında elektrikli bisikletiyle mama dağıtmak üzere yola çıktı. Ancak seyir halindeyken bir beton mikseriyle çarpışarak ağır bir şekilde yaralandı. Kaza sonucu başı ezilen Bıyık, kısa süre içerisinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi ancak Bıyık’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

BETON MİKSERİ SÜRÜCÜSÜ KUSURLU BULUNMADI

Savcılık tarafından yapılan soruşturma sonucunda Adli Tıp Kurumu raporunda, beton mikserini kullanan şoförün kusurlu olmadığı tespit edildi. Raporda, Hakan Bıyık’ın ise kazada asli kusurlu olduğu belirtildi.

KARARA İTİRAZ

Olayla ilgili olarak dosyaya takipsizlik kararı verildi ancak Bıyık’ın eşi Esra Bıyık’ın avukatı aracılığıyla karara itiraz ettiği öğrenildi.

Related Posts

Cevdet Yılmaz’dan CHP kurultay davasına ilişkin açıklama: Bir kapatma davasından bahsetmiyoruz, iki alternatif var…

Cevdet Yılmaz’dan CHP kurultay davasına ilişkin açıklama: Bir kapatma davasından bahsetmiyoruz, iki alternatif var…

Avusturya’da okul saldırısı: 5 kişi hayatını kaybetti

Avusturya’nın Graz’da kentinde okula düzenlenen saldırıda 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yapılan açıklamada, Özel kuvvetler Kobra’nın saldırıya müdahale ettiği ve saldırganın da ölenler arasında olduğu bildirildi. Yetkililer tarafından ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

İzmir’de durdurulan otomobilde 11 kilo 11 gram esrar ele geçirildi

İzmir’de, polisin düzenlediği bir operasyonla durdurulan bir otomobilde 11 kilo 11 gram esrar bulundu. Operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öcalan, ailesiyle bayramlaştı; İmralı Cezaevi’ne sevk edilen 3 PKK’lı mahkûmun isimleri açıklandı

Öcalan, ailesiyle bayramlaştı; İmralı Cezaevi’ne sevk edilen 3 PKK’lı mahkûmun isimleri açıklandı

Filistin direnişinden işgal güçlerine saldırı: 4 İsrail askeri öldürüldü 5’i yaralandı

İsrail Ordusu (IDF) ölen askerlerin ikisinin ismini 33 yaşındaki Chen Gross ve 19 yaşındaki Yoav Raver olarak açıkladı. Diğer iki cesedin ise kimlikleri henüz açıklanmadı. IDF tarafından yapılan ön soruşturmada askerlerin binayı “temizlemek” için …

Patlamaya hazır bir sadakat krizi! Trump ve Musk arasında sıkışıp kalan isim: Katie Miller

Önce Pence’in sesi, sonra Trump’ın gözdesi, en son Musk’ın danışmanı oldu. Kavga başlayınca herkes aynı soruyu sormaya başladı: Katie Miller şimdi kimin tarafında?