Beyaz Saray rüzgârı Bitcoin’i uçurdu

ABD Başkanı Trump, Çin ile Ticaret Anlaşmasına İlişkin Açıklamalarda Bulundu!

ABD Başkanı Trump, yaptığı açıklamada, ABD’li yetkililerin Çinli mevkidaşlarıyla bir araya geldiğini ve Hazine Bakanı Bessent’in ABD ve Güney Kore arasında önümüzdeki hafta bir ticaret anlaşmasına varabileceğini belirtmesinin kripto paraları desteklediğini söyledi.

Hargreaves Lansdown analisti Matt Britzman, yatırım dünyasının Beyaz Saray’ın açıklamalarına odaklandığını ancak tarifeler konusundaki belirsizlik ve çelişkili duruş nedeniyle dalgalanmanın tek garantisi olduğunu ifade etti.

Bitcoin, yüzde 1’lik bir artışla 94.445 dolardan işlem görmekte.

Related Posts

Bilgili Holding gözünü Erzurum’a dikti

Bilgili Holding’in, Erzurum’da altı otel ve bir de kayak merkezi açacağı ve inşaatların bir süredir devam ettiği iddia edildi.

Akdeniz Su Sıcaklıkları 30 Dereceyi Aştı

Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, deniz suyu sıcaklığındaki artışın Akdeniz’in tropikalleşmesine yol açtığını belirtti.

Çanakkale’de Yangın: Saçaklı Köyü Zarar Gördü

Bayramiç’te çıkan orman yangınında Saçaklı köyü büyük hasar aldı, Birgül Civir tavukları için yardım istedi.

Kırkpınar’a 10 Bin Misafir

Edirne’deki 664. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde oteller 10,195 güreşseveri ağırladı.

Elektrik üretiminde hidroelektrik ve rüzgârın payı azaldı! Güneş ve doğalgaz öne çıktı…

Elektrik tüketimi, temmuzda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,1 yükselirken üretimde hidroelektrik ve rüzgârın payı azalırken güneş ve doğalgazın payı arttı.

İTO Başkanı Avdagiç: İsrail’in Gazze saldırısı tam bir haydutluk

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, İsrail’in Gazze’deki askeri operasyonlarını devlet terörü ve savaş suçu olarak nitelendirerek uluslararası toplumun harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.