CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Veli Ağbaba’ya taziye ziyareti

CHP Heyeti, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır önderliğindeki heyet, CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Yankı Bağcıoğlu ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke ile birlikte, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

Veli Ağbaba’nın 88 yaşındaki babası Hüseyin Ağbaba, uzun bir süredir çeşitli rahatsızlıklarla mücadele ediyordu. Maalesef, dün tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Hüseyin Ağbaba’nın vefatı, yakınları ve dostları arasında derin üzüntüye yol açtı.

Cenaze Yarın Defnedilecek

Hüseyin Ağbaba’nın cenazesi, yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda düzenlenecek olan tören sonrasında toprağa verilecek. Ailesi ve sevdikleri, taziye ziyaretlerini bugün de kabul etmeye devam edecekler.

Related Posts

Çin uyardı: ABD Irak’taki hatayı tekrarlıyor

ABD’nin İran’daki üç ayrı nükleer tesisi hedef alarak gerçekleştirdiği hava saldırısına yönelik tepkiler büyüyor. Pekin merkezli Çin Küresel Televizyon Ağı (CGTN), Washington’un bu hamlesinin Orta Doğu’daki kırılgan dengeleri daha da sarstığını …

Taksim’de 68 suçtan aranan şüpheli kovalamacayla yakalandı

Taksim İstiklal Caddesi’nde ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçan şüpheliyle polis arasında kovalamaca yaşandı. Dakikalarca süren kovalamaca sonucu şüpheli çıkmaz sokakta Beyoğlu Güven Timleri tarafından yakalandı. Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusunda 68 suçtan arandığı, hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve 2 bin 200 lira adli para cezasına çarptırıldığı ortaya çıkan Samet Can C. (25) gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın’da firari hükümlü, derede yakalandı

Aydın’da hakkında 8 yıl 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, derede yakalandı.

Özel’den Altaylı tepkisi… İktidara seslendi: ‘Artık hiç kimseyi baskıyla sindiremezsiniz’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Fatih Altaylı’nın “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla gözaltına alınmasına tepki göstererek, “Gazeteciden, gençlerden, milletten korkan bir iktidar var ama artık hiç kimseyi baskıyla sindiremezsiniz” dedi.

Zehirli mantar operasyonu: Hastalık yayacaklardı yakalandılar

Üç Çin vatandaşı, tehlikeli bir mantarı ülkeye sokmaya çalışırken yakalandı. Uzmanlar gıda güvenliğinin ciddi risk altında olduğu uyarısında bulundu.

İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Herkes için çok tehlikeli

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 51. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’nda açıklama yaptı. Arakçi, ABD’nin, İsrail’in İran’a saldırılarına katılmasının çok talihsiz ve herkes için çok tehlikeli olacağını söyledi.