Denizli’de Uyuşturucu Operasyonu: 70 Sayfa Bonzai Ele Geçirildi

DENİZLİ’de polisin bir süre takibe alıp durdurduğu kamyonette yapılan aramada, kağıtlara emdirilmiş toplam 70 sayfa halinde kapı içlerine gizlenmiş bonzai ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri istihbarat çalışmasıyla şehre uyuşturucu madde getirileceğini belirledi. Bunun üzerine harekete geçen polis, şehre ara yolları kullanarak girmek isteyen bir kamyoneti takibe aldı. Bir süre takip edilen kamyonet durduruldu. Kamyonetteki aramada kapıların içine gizlenmiş 70 sayfa halinde 448 bin kullanımlık, kağıda emdirilmiş bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Related Posts

Bursa’da Otomobil ve Otobüs Çarpıştı: 5 Yaralı

Bursa’da halk otobüsü ile otomobil çarpıştı, 1’i çocuk 5 kişi yaralandı. Soruşturma başlatıldı.

Samsun’da Borç Kavgası: Tüfekle Ateş Açtı

Samsun’da 1.400 lira borç nedeniyle bir kişi, arkadaşının evine tüfekle ateş açtı, gözaltına alındı.

Kayseri’de Yaz Dönemi Spor Okulları Başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, futbol, basketbol, okçuluk, tenis ve daha birçok branşta toplam 16 branşta eğitim sunan Yaz Dönemi Spor Okulları’nın 3. dönemini başlattı. Program, çocuklar ve yetişkinler için sağlıklı ve spor dolu bir yaz geçirme imkanı sunuyor.

Trafik Tartışmasında Bıçakla Tehdit

Ankara’da F.D., trafikte tartıştığı sürücüyü döner bıçağıyla tehdit ederek gözaltına alındı.

17 Ağustos Marmara Depremi’nin “sesi” oluşturuldu

17 Ağustos 1999’da meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki “Büyük Marmara Depremi”nin titreşim frekansları, Kocaeli Üniversitesi Araştırma Görevlisi Dr. Hamdullah Livaoğlu tarafından sese dönüştürüldü.

Suç makinesi 4 kadın yakalandı: 4 ilçede 8 evi soydular

Kartla kapı açarak evlerden hırsızlık yapan suç makinesi dört kadın, İstanbul, Beyoğlu’nda düzenlenen operasyonla yakalandı. Kadınların suç kaydının kabarık olduğu ortaya çıktı.