Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki otobüs bir istinat duvarına çarparak durabildi. Sonuç olarak kaza sonucunda 14 kişi yaralandı.

Olayın akabinde sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Yaralılar, tedavi amacıyla Gümüşhane Devlet Hastanesine nakledildi.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Baruş, yaralanan 14 kişi olduğunu fakat durumlarının ciddi olmadığını belirtti. Yaralıların, röntgen sonuçlarının ardından taburcu edilebileceğini belirtti.

Vali Baruş, kazanın otobüsün yol kayması sonucu meydana geldiğini belirterek, “Otobüs yoldan kayarak istinat duvarına çarptı ve ardından bariyerlere çarparak camlar kırıldı. Bu durum yolcuların yaralanmasına neden oldu. Neyse ki hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahale etti.” dedi.

Related Posts

ABD, İsrail ile Suriye güvenlik anlaşması için çalışıyor

Donald Trump yönetimi, İsrail ile Suriye arasında olası bir güvenlik anlaşması sağlamak için “yumuşak ön görüşmelere” başladı. Axios’a konuşan ABD’li ve İsrailli yetkililer, görüşmelerin temel amacının normalleşme değil, gerilimi düşürmek ve sınır …

Hatay’da orman yangını: Bin 800 civarında vatandaş tahliye edildi, yaklaşık 160 hane boşaltıldı, 60 hane de zarar gördü

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde orman yangını çıktı. Yangında bin 800 civarında vatandaş tahliye edildi, yaklaşık 160 hane boşaltıldı, 60 hane de zarar gördü

Çanakkale’deki orman yangınlarına ilişkin 26 kişi hakkında adli işlem başlatıldı

Çanakkale Valiliği, haziranda dikkatsizlik ve ihmal sonucu çıkan orman yangınlarıyla ilgili 26 kişi hakkında adli işlem başlatıldığını bildirdi.

İran İsrail’in saldırılarında ölenlerin sayısını açıkladı

İran Yargı Erki Sözcüsü Asgar Cihangir, İsrail’in İran’a saldırılarında hayatını kaybeden sivillerin sayısının 935’e çıktığını bildirdi.

Bodrum alev alev yanıyor: 2 bin 500 kişi tahliye edildi

Ormanlık alandan Ortakent Mahallesi’ndeki alışveriş merkezine ilerleyen alevler korku ve heyecana neden oldu.

Zimmetine para geçiren PTT çalışanın cezasında indirim

Adana’da zimmetine para geçirdiği iddiasıyla yargılanan PTT çalışanının cezası 8 yıla indirildi.