İzmir’de “Çok Tuhaf Soruşturma” oyununun prömiyeri yapıldı

İzmir’de “Çok Tuhaf Soruşturma” Oyunu Prömiyer Yaptı

İZMİR (İGFA) – İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT) tarafından hazırlanan yeni oyun “Çok Tuhaf Soruşturma”nın prömiyeri, İzBBŞT İsmet İnönü Sahnesi’nde gerçekleşti. Prömiyere sanatseverlerin yoğun ilgisiyle İzBBŞT Genel Sanat Yönetmeni Levent Üzümcü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Pınar Okyay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Ömer Genç ve birçok önemli ismin katılımı sağlandı. Seyirciler tarafından yoğun alkışlarla karşılanan oyuncuların performansı büyük beğeni topladı.

“Çok Tuhaf Soruşturma”nın rejisörlüğünü üstlenen İzBBŞT Genel Sanat Yönetmeni Vekili Harun Özer, oyunun ardından yaptığı konuşmada, Ferhan Şensoy’un eserini tanıtarak tüm İzmirlileri bu muhteşem tiyatro deneyimini yaşamaya davet etti.

Biletler Hızla Tükeniyor!

İzBBŞT tarafından sahnelenen “Çok Tuhaf Soruşturma” oyununa gösterilen ilgi nedeniyle biletler günler öncesinden tükendi. 3-4-5 Ocak tarihlerindeki gösterimler için biletler İzBBŞT Bilet Gişeler ve kultursanat.izmir.bel.tr adresinden temin edilebilir.

Oyun Hakkında

Ferhan Şensoy’un kaleminden çıkan ve ülkemizdeki adalet sistemindeki çarpıklığı konu alan “Çok Tuhaf Soruşturma” oyununda Ayhan Anıl, Bahadır Buyruk, Ozan Çolak, Mustafa Can Yılmaz, Okan Kam ve Candaş Yılancı gibi yetenekli oyuncular rol alıyor. Işık tasarımı Kaan Burmaoğlu, sahne tasarımı Anıl Işık, giysi tasarımı Deniz Bilgili ve müzik tasarımı Kıvanç Sarıkuş tarafından yapılan oyun, izleyicileri derin düşüncelere sürüklüyor.

Related Posts

Labubu çılgınlığı: Oyuncak çetesi çökertildi, 1,7 milyon dolarlık bebeğe el kondu

Şanghay’da yapılan sahtecilik operasyonunda yaklaşık 1,7 milyon dolar değerinde 5 bin sahte Labubu oyuncağı ele geçirildi.

Türkiye, Hamas’ın silah bırakmasını öngören belgeye imza attı

New York’taki BM konferansında yayımlanan deklarasyon, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 17 ülkenin Hamas’a silah bırakma ve Gazze’den çekilme çağrısıyla dikkat çekti. İki devletli çözüm vurgusunun öne çıktığı metin, Fransa tarafından “tarihi” olarak nitelendi. İsrail ve ABD ise konferansa katılmadı.

Deniz ailesi çalkalamaya devam ediyor: Kardeşinden sert ifadeler

Özcan Deniz’in kız kardeşi Sibel Semerci, sosyal medyadan ağabeyleri Ercan Deniz’i “aile yüz karası” ve “vicdansız” olarak nitelendirdi, ölüm tehdidi aldığını iddia etti ve şirket usulsüzlüklerini gündeme getirdi.

Son Dakika…. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan yardımcısı görevden alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u görevden almasının ardından bu kez Altun’un yardımcısı Çağatay Özdemir’i de görevden aldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan yardımcılıklarına, Türkiye Çevre Ajansı (TÜÇA) Başkanı Prof. Dr. Ferhat Pirinççi ve İlhami Giray Şahin atandı.

Kastamonu’da Silah Kaçakçılığı Operasyonu

Taşköprü’de jandarma, silah kaçakçılığı yapan 4 şüpheliyi gözaltına aldı ve silahlar ele geçirildi.

14 Yıl Hapis Cezalı Şahıs Samsun’da Yakalandı

14 yıl 2 ay hapis cezası ile 2 yıldır aranan C.H. Samsun’da polis tarafından yakalandı.