Kaçak Alkol İmalathanesine Şok Baskın: 12 Ton Etil Alkol Ele Geçirildi

Kaçak Alkol Operasyonu: Binlerce Kişi Ölümden Kurtarıldı

Kocaeli’de polis ekipleri tarafından yapılan şok baskında kaçak alkol imalathanesi ortaya çıkarıldı. Operasyonda 12 ton kaçak alkol ele geçirildi ve 4 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün Körfez ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda kaçak alkol üretim şebekesi çökertildi. Yapılan aramalarda 12 ton kaçak alkol, 6 ayrıştırıcı filtre ünitesi ve 12 başlıklı doldurma ve paketleme ünitesi bulundu. 9 şahsa 5607 S.K.M. suçundan işlem yapılırken, 4 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin bugün Körfez Adliyesi’ne sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / BİNALİ ASLAN – 3. Sayfa

Related Posts

Doktorlar, kanser hastasına bacağından alınan dokuyla dil yaptı

Doktorlar, kanser hastasına bacağından alınan dokuyla dil yaptı

Canan Karatay önerdi… İşte ekmek yerine tüketilmesi gereken tek besin

Prof. Dr. Canan Karatay, ekmek tüketimine sert çıkıp kahvaltıda ekmek yerine “Maraş cevizi” önerdi. Ancak bu öneri sosyal medyada hem destek hem de tepki gördü.

Kalbinizi onaran 10 alışkanlık

Kalp sağlığı ilaçla değil, alışkanlıkla korunur. Doğru beslenme, düzenli uyku ve hareketli yaşam damarlarınızı genç tutar. Lif, magnezyum, antioksidan, sağlıklı yağ ve nabız kontrolü… Bilimsel verilere göre kalbi onaran 10 alışkanlık listesi burada.

Sucuk böyle pişmişse sakın yemeyin: Zehirliyor!

Sucuk, doğru pişirilmediğinde sağlığınızı ciddi şekilde tehdit edebilir. Bilinçsiz pişirme yöntemleri, zehirlenmelere yol açabiliyor. Peki, sucuk nasıl pişirilmeli?

Sağlık Bakanlığı: Organ bağışı yapmak daha kolay olacak

Sağlık alanında düzenlemeler içeren ‘Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasıyla birlikte organ bağışı yapmak daha kolay olacak.

Diyarbakır’da stent skandalı: Doktorlar ifadeye çağrıldı, yazışmalar araştırılıyor

Diyarbakır’da stent skandalı: Doktorlar ifadeye çağrıldı, yazışmalar araştırılıyor