Kızılcahamam’da 3. Sıra Gecesi Etkinliği

Kızılcahamam Belediyesi, Yarıyıl Tatilinde Öğrencileri Unutmadı

Kızılcahamam Belediyesi, yarıyıl tatili süresince öğrencileri unutmayarak 3. Geleneksel Millet Bahçesi Sıra Gecesi etkinliği düzenledi.

Etkinlik, Kızılcahamam Millet Bahçesi’nde gerçekleşti ve öğrenciler türküler söyleyip çiğ köfte yoğurarak eğlenceli vakit geçirdi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, geleneklerin yaşatılması ve çocukların bu kültürle buluşturulmasının önemine vurgu yaparak yaptığı konuşmada, “Sıra gecemiz sadece müzik ve lezzetin bir araya geldiği bir etkinlik değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğin sembolüdür. Çocuklarımızın bu etkinliğe katılması, kültürümüzü tanımaları ve sahiplenmeleri açısından son derece değerlidir. Bugün onların sevincine ortak olmak, birlikte çiğ köfte yoğurup türküler söylemek benim için de büyük bir mutluluktu.” diye konuştu.

Related Posts

Trump ek gümrük vergilerini 1 Ağustos’a erteledi, bazı ülkelere ise yeni oranlar açıkladı: İşte son durum

ABD Başkanı Donald Trump, ülkelere yönelik ek gümrük vergileriyle dün basına açıklama yaptı. Trump bazı ülkeler için vergilerin uygulanma tarihini 1 Ağustos’a ertelerken bazı ülkeler içinde yeni oranlar açıkladı. Trump ek gümrük vergilerinde son durum.

Beştepe’deki kritik görüşmeden kulis: DEM Parti heyeti Erdoğan’dan Öcalan için ne istedi?

Beştepe’deki kritik görüşmeden kulis: DEM Parti heyeti Erdoğan’dan Öcalan için ne istedi?

İsrail’de muhalefetten Netanyahu’ya tepki: ‘Askerler senin yüzünden ölüyor’

İsrail Evimiz Partisi lideri Avigdor Liberman, İsrail askerlerinin Gazze Şeridi’nde “Tel Aviv güvenliği için değil Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki koalisyon hükümetinin korunması için öldüğünü” söyledi.

Trump Gazze’de ateşkes için tarih verdi

Trump, bir havaalanında gazetecilere yaptığı açıklamada, Gazze’de yakın zamanda bir anlaşma sağlanması konusunda umutlu konuştu. “Sanırım, Gazze’de bir anlaşmaya yakınız” ifadeleri kullanan Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Washington’a …

Yargıtay verileri: AKP 256 bin üye kaybetti, CHP 370 bin yeni üye kazandı

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, siyasi partilerin güncel üye sayılarını yayımladı. Buna göre AKP, 256 bin üye kaybı yaşarken, CHP ise 370 binden fazla yeni üye kazandı. Yeniden Refah ve Saadet Partisi’nin de üye artışındaki sayı dikkat çekti.

Netanyahu, Trump ile görüşmesinin ateşkes müzakereleri konusunda ilerleme sağlayacağını söyledi

Netanyahu, Trump ile görüşmesinin ateşkes müzakereleri konusunda ilerleme sağlayacağını söyledi