KKTC’de TEKNOFEST heyecanı devam ediyor

TEKNOFEST Heyecanı Kıbrıs’ta Devam Ediyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen TEKNOFEST büyük ilgi görüyor.

Festivalin ikinci gününde SOLOTÜRK, HÜRKUŞ, Jandarma Çelik Kanatlar, Bayraktar TB2, T-129 ATAK helikopteri TEKNOFEST semalarında nefes kesen gösteri uçuşları gerçekleştirdi. Ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgiyle izlenen uçuş gösterileri, festivalin son gününe kadar devam edecek. Eski Ercan Havalimanı’ndaki festivali ilk gününde 62 bin kişi ziyaret etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEKNOFEST’E KATILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştireceği Kuzey Kıbrıs ziyareti sırasında TEKNOFEST’e katılarak gençlerle bir araya gelecek. Türkiye’nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji etkinliğinde gençlerle buluşacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, festival kapsamında düzenlenen yarışmalarda başarılı olan gençlere ödüllerini takdim edecek.

Related Posts

Türkiye, fındık ihracatından 1,9 milyar doları aşkın gelir sağladı

Türkiye, fındık ihracat sezonunun 8 aylık döneminde 1,9 milyar doları aşkın gelir elde etti.

2 milyon TL’nin aylık faizi 77 bin TL’yi aştı! Banka banka güncel getiri listesi

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın kararıyla, yatırım fonları ve TL mevduatlara uygulanan yüzde 15’lik stopaj oranı 3 ay daha uzatıldı. Bu gelişmeyle birlikte faiz oranlarında hareketlilik yaşanırken, bankaların sunduğu en yüksek mevduat getirileri dikkat çekiyor. Peki hangi banka en yüksek faiz oranını veriyor? 2 milyon TL’lik mevduatın aylık getirisi ne kadar?

Borsa İstanbul haftayı kayıpla kapattı, dolar ve avro yükseldi

Borsa İstanbul’da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 2,81 değer kaybederken, dolar/TL yüzde 0,34, avro/TL yüzde 0,36 artış, altının gram fiyatı ise yüzde 0,37 azalış kaydetti.

Bakan Bayraktar tarih vererek canlı yayında duyurdu: Yeni müjde Karadeniz’den gelebilir

Bakan Bayraktar “Bu ay içinde yeni bir müjde paylaşabiliriz. Yeni müjde Karadeniz’den gelebilir” diyerek müjdeyi duyurdu. İşte detaylar…

Çok çalışıyoruz yoksulluktan kaçamıyoruz

Avrupa’da yoksulluk riski olanların sayısı 9 yılda 11.6 milyon kişi azaldı, Türkiye’de ise 5.1 milyon kişi arttı. Uzun mesai saatlerine rağmen milyonların geçim derdi büyüdü.

2.5 milyar euroluk finansman

TAV Havalimanları ve Fraport, Antalya Havalimanı işletme ve genişleme projesi için bankalarla 13.5 yıllık 2.5 milyar euro tutarında uzun dönemli finansman anlaşmasını tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir