Kongreyi terk eden Aziz Yıldırım’dan Ali Koç için flaş sözler!

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulübün genel kurulunda yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı.

AZİZ YILDIRIM’IN AÇIKLAMALARI:

“KONGRE ÜYESİ OLMAYAN TARAFTARLAR İÇERİ ALINDI”

“Divan başkanlığı seçiminin nasıl oldu bittiye getirildiğini hepiniz gördünüz. Delegelerin tepkisi oldukça ve bunlar büyüdükçe ortalık gerildi. Yer yer kavgalar çıktı. Kongre üyesi olmayan taraftarlar da içeri alınmıştır. Görevli adı altında da içeri insanlar alınmıştır.”

“ALİ BEY ‘GEREKİRSE KAVGA EDELİM’ DEDİ”

“Kürsüye giderek bu yanlışa bir çözüm bulmalarını istedim. Amacım bir sukunet ortamı yaratmıştı. Ali Bey’e yöneldim, elini sıktım. Divan’ın tavrının kavgaya yol açacağını söyledim. Ali Bey, ‘Gerekirse kavga edelim’ dedi.”



“FENERBAHÇE’NİN SAHİBİ OLMAYA ÇALIŞIRLARSA ŞAŞIRMAYACAĞIM”

“Bu olup bittileri göze alanlar yarın bir gün Fenerbahçe’nin sahibi olmaya çalışırlarsa ben buna şaşırmayacağım. “Holdinglerin takımı Fenerbahçe mi yoksa halkın takımı Fenerbahçe mi? Yarın bunu oylayacağız.”

“MOURINHO’DAN FAYDA SAĞLAMAK YANLIŞTIR”

“Mourinho üzerinden fayda sağlamak yanlıştır. Mourinho, Fenerbahçe’nin teknik direktörüdür. Onu tartışmaya açmamak lazım. Herkesin ona saygı duyması gerekiyor.”

KAVGA ÇIKACAĞI İÇİN GİTTİM”

“Kavga çıkacağını gördüğüm için gittim, Ali Bey diyor ki ‘Kavga edelim. Güldüm, geçtim.”‘ 

“KULÜBÜN ŞAHISLARA SATILMASINA KARŞIYIM”

“Kulüplerin şirketleşmesi ve şahısların malı olmasıyla ilgili söylemler yapıyorlar. Anadolu kulüplerinin sahibi olmasından sonra büyük kulüpler için de bu söylemler yapılıyor. Ben buna karşıyım. Kulüplerin sahibi taraftarlar ve kongre üyeleridir.”

“KARŞI TARAF ÇİFT EL KALDIRDI”

“Şekip Bey’in oyu fazlaydı ama karşı taraf çift el kaldırıyor. Bir heyet oluşturulur, tribüne gidilip sayarlardı. Üst tribün sayılmadı. Diğerleri organize olmuş çift el kaldırıyor.”

“KONGREDE AMİGOLUK YAPILMAMALI”

“Fenerbahçe delegelerinin aklı selim olması lazım, amigoluk yapmayacaklar. Kongreyi amigoluk seviyesine çevirmemek lazım. Bu Fenerbahçe’nin büyüklüğüne zarar verir. Kimsenin bunu yapmaya hakkı yok”

“ÇEKİLMEK FALAN YOK”

“Fenerbahçe’nin üzerindeki ölü toprağını kaldırdım. Onlara yön verdim. Ben hedefime ulaştım. Çekilmeyeceğim! Çekilmek falan yok!”

“50 MİLYON EURO TEMİNAT MEKTUBU VERECEĞİM”

“Sürprizim vardı, konuşsaydım. Divana 50 milyon dolar teminat mektubu getirecektim, ‘Şampiyon yapamazsam bunu Fenerbahçe’ye hibe ediyorum’ diyecektim.”

“HEP KENDİ LEHİNE OLAN KONUŞMALAR”

“Şimdi zannediyorum konuşmalar oluyor, hep kendi lehine olan konuşmalar. Aleyhine olan konuşmacılar yok. Biz ‘ortalığı sakinleştirelim’ diyoruz, Ali Bey ‘Kavga edelim’ diyor.”

“BİZİM DERDİMİZ FENERBAHÇE’NİN KAZANMASI”

“Bizi derdimiz seçimi kazanmak değil, Fenerbahçe’nin kazanması. Oylama yapıyor ‘oy birliği’ diyor. Nasıl oy birliği? Ben reddettim bunu.”

“GÜLDÜM, GEÇTİM”

“Ali Koç’un ‘Gerekirse kavga edelim’ sözüne ne dediniz?”

Aziz Yıldırım: “Ne diyeceğim? Güldüm geçtim.”

“BÖYLE SAÇMA ŞEY Mİ OLUR?”

“Ben hiçbir zaman ortamı germedim, sakin konuştum. Kim kazanırsa kazansın, Fenerbahçe kazansın. Holdinglerin Fenerbahçe’si mi, halkın Fenerbahçe’si mi? Delegeler karar versin. ‘Şekip Bey ile çalışmayacağım’ diyor. Seçilerek gelmiş adam oraya, böyle saçma şey mi olur?”

“KONGERE ÜYESİ OLMAYAN DA İÇERİ ALINMIŞTIR”

“Kongre üyesi olmayan taraftarlar da içeri alınmıştır. Görevli adı altında da içeri insanlar alınmıştır.”

“BİZ İNGİLTERE DEĞİLİZ”

“Anadolu kulüplerinin sahipliğe geçmesinden sonra büyük kulüplere geldi sıra. Ben buna karşıyım, biz İngiltere değiliz. 30 milyon taraftarımız varsa, kulübün sahibi onlardır.”

“AMİGOLUK YAPMAYACAKLAR”

“Şekip Bey’in oyu fazlaydı, karşı taraf çift el kaldırıyordu. Üst tribündeki insanlar sayılmadı, kale arkası sayılmadı. Böyle seçim mi olur? Önemli olan yapılan hareket ve tavır. Bu hareketler tribünleri başka yere götürecekti. Kongreye gelen insanlar amigoluk yapmayacaklar. İki taraf için de aynısını söylüyorum. Stada maça gelmiş gibi geliyorlar. Bu yanlış. Ayırmadan söylüyorum, kimse bu şekilde davranamaz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx