Lise müdür yardımcısına otomobilinde ölüm pususu! Yeni gelişme: Gözaltılar var

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde evinin önünde otomobiline binen lise müdür yardımcısı Mahir Çoğaç’ın kendisini bekleyen şüpheli tarafından başından tabancayla vurularak öldürülmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında 2 şüpheli gözaltına alındı.

ÜMRANİYE’DE OPERASYON

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Çoğaç’ı vuran şüpheli ile ona yardım ettiği öğrenilen bir kişi polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla İstanbul’un Ümraniye ilçesine bağlı Dudullu mahallesinde yakalandı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

İki şüpheli işlemleri için Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

“KOŞARAK GELDİK”

Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç’ın oturduğu binanın girişinde bulunan çay ocağını işleten Satı Helvacı saldırganı gördüğünü söyledi. Helvacı, “Çay ocağında çalışıyorum. Sabah geldim 07.30’da genç beyaz gömlekli çocuk buralarda volta atıyordu, bekliyordu. Hatta ‘Ne iş yapıyorsun, kimi bekliyorsun’ diye soracaktım. Yarım saat sonra bir el silah sesi duydum. Koşarak geldik. Maalesef bir el ateş edilip adam vurulmuş. Bizim arkadaşlardan bir tanesi adamın peşinden koştu yetişmeye çalıştı ama fazla da gidemedi. 2 kişi başına geldik, daha sonra burası kalabalıklaştı. 10 -15 dakika sonra ambulans geldi sonra polis geldi. Tabi biz müdahale edemedik adam yaşıyor ama tek elle kafasından vurulduğu için elimizi bile süremedik. Çok üzgünüz yapacak bir şey yok” dedi.

CİNAYET ÖNCESİ ORTAYA ÇIKTI

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde lise müdür yardımcısı Mahir Çoğaç’ı otomobilinde başından vurarak öldüren saldırganın cinayetten önceki görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde şüphelinin çevreyi gözetlediği ve Çoğaç’ı beklediği anlar yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx