Malatya’da aranan kişinin cesedi göçük altından çıktı

Malatya’da Trajik Kaza: İbrahim Alıcı Odun Deposu Çökmesi Sonucu Hayatını Kaybetti

Malatya’nın Hekimhan ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi’nde meydana gelen üzücü olayda, İbrahim Alıcı (50) adlı ev sahibi, odun deposunun çökmesi sonucu göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Alıcı, engelli kız kardeşiyle birlikte yaşamaktaydı ve üç gün boyunca kimseyle iletişime geçememişti.

Uzun Süredir Haber Alınamıyordu

İbrahim Alıcı’nın yakınları, üç gün boyunca Alıcı’dan haber alamayınca Dereköy Mahallesi’ndeki evine giderek durumu kontrol etti. Yapılan incelemede, odun deposunun çöktüğü ve Alıcı’nın enkaz altında olduğu belirlendi. Yakınları hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Sağlık ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve kurtarma çalışmalarına başladı. Maalesef yapılan kontroller sonucunda İbrahim Alıcı’nın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cenaze Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edildi

İtfaiye ekiplerinin uzun çabaları sonucunda İbrahim Alıcı’nın cansız bedeni enkaz altından çıkarılarak Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Savcılık incelemesi için alınan cenaze, Alıcı’nın yakınları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Related Posts

Yunan polisi, ajanlarına kurşun yağdıran Dalton’u yakaladı

Yunanistan’da EYP istihbarat ajanlarına kurşun yağdıran Daltonlar çetesine bağlı bir kişi, Yunanistan’ın Rodop köyünde düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheli, saldırıda kullanılan aracı kullanan ve ateş eden kişi olarak tanımlandı. Diğer iki zanlının Edirne sınırına yakın bölgede arandığı bildirildi.

Hindistan’da şiddetli yağışlar can aldı: En az 22 kişi öldü

Hindistan’da şiddetli yağışlar can aldı: En az 22 kişi öldü

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

Zelenski: Türkiye’ye devletimizin toprak bütünlüğüne verdikleri destek için teşekkür ediyorum

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesiyle ilgili olarak, “Kendisine ve Türkiye’ye, devletimizin toprak bütünlüğü ve egemenliğine verdikleri destekteki ilkeli duruşları için teşekkür ettim” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonda Zelenski ile görüştü: İstanbul’daki görüşmelere güçlü vurgu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile telefonda görüştü. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede Türkiye ile Ukrayna ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı. Türkiye’nin Ukrayna ile Rusya arasında adil ve kalıcı barışın sağlanması için gayret göstermeye devam edeceğini ifade eden Erdoğan, İstanbul’da gerçekleştirilmesi planlanan ikinci tur görüşmelerde olası ateşkesin ele alınmasının barışa giden yolun taşlarını döşeyeceğini, iki ülkenin de güçlü heyetlerle toplantıya katılımının barış yolunda sağlanan ivmenin devamı açısından önemli olduğunu belirtti.

CHP’li Yunus Emre’den kurultay ve yargı çıkışı: Atatürk’ün partisine çökemeyeceksiniz

CHP’li Yunus Emre’den kurultay ve yargı çıkışı: Atatürk’ün partisine çökemeyeceksiniz