Netanyahu’ya prostat kanseri teşhisi konulmasından sonra ameliyat olacağı için “yolsuzluk” davasında ifade vermesi ertelendi

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Yolsuzluk Davası İfadesi Prostat Ameliyatı Nedeniyle Ertelendi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, “yolsuzluk” davasındaki ifadesini prostat ameliyatı olacağı sebebiyle veremeyecek. Başbakanlık Ofisi, Netanyahu’nun “prostatının iyi huylu büyümesinden kaynaklanan” bir idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle bugün ameliyat olacağını ve birkaç gün hastanede kalacağını duyurdu.

Netanyahu’nun Ofisinden yapılan açıklamada, Netanyahu’nun idrar yolu enfeksiyonu teşhisi konulduktan sonra ameliyat olacağı belirtildi. 75 yaşındaki Netanyahu, Hadassah Hastanesi’nde muayene edilmiş ve “prostatının iyi huylu büyümesinden kaynaklanan” bir enfeksiyon teşhisi konmuş. Birkaç gün boyunca antibiyotiklerle tedavi edilen Netanyahu’nun avukatı Amit Hadad, ameliyattan sonra birkaç gün daha hastanede kalacağını söyledi. Bu sebeple avukat, Netanyahu’nun adının karıştığı yolsuzluk davasında bu hafta alınması planlanan ifadesinin iptalini talep etti ve başsavcılık bu talebi bugün onayladı. Mahkeme, duruşmaların “önümüzdeki hafta, 6 Ocak Pazartesi günü yeniden başlamasının beklendiğini” ekledi.

İsrail Adalet Bakanı Yariv Levin, Netanyahu’nun istirahat halindeyken geçici başbakan olarak görev yapacak. Savunma Bakanı Israel Katz ise siyasi güvenlik kabinesinin başkanı olacak. (ANKA)

Related Posts

Son Dakika…. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan yardımcısı görevden alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u görevden almasının ardından bu kez Altun’un yardımcısı Çağatay Özdemir’i de görevden aldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan yardımcılıklarına, Türkiye Çevre Ajansı (TÜÇA) Başkanı Prof. Dr. Ferhat Pirinççi ve İlhami Giray Şahin atandı.

Kastamonu’da Silah Kaçakçılığı Operasyonu

Taşköprü’de jandarma, silah kaçakçılığı yapan 4 şüpheliyi gözaltına aldı ve silahlar ele geçirildi.

14 Yıl Hapis Cezalı Şahıs Samsun’da Yakalandı

14 yıl 2 ay hapis cezası ile 2 yıldır aranan C.H. Samsun’da polis tarafından yakalandı.

Son veriler açıklandı: Aşırı sıcaklar 16 can aldı

Ülkenin afet yönetim kuruluşu tarafından yapılan bilgilendirmede 21-27 Temmuz haftasına ilişkin veriler paylaşıldı. Açıklanan son verilere göre bahsi geçen haftada 16 kişi aşırı sıcaklardan öldü 10 bin 804 kişi ise sıcaklık kaynaklı rahatsızlıklarla …

Britanya Başbakanı Starmer duyurdu: İsrail somut adım atmazsa Filistin devletini tanıyacağız

Britanya Başbakanı Starmer duyurdu: İsrail somut adım atmazsa Filistin devletini tanıyacağız

Tekirdağ’da ağlara takıldı: Tam 38 kilo ağırlığında

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde amatör balıkçılık yapan bir vatandaş, gölette 38 kilogram ağırlığında dev bir sazan balığı yakaladı.