Rusya’dan Kiev’e İHA saldırısı; 4 kişi öldü, 20 kişi yaralandı

Rus Ordusu Kiev’e İHA Saldırısı Düzenledi: 4 Ölü, 20 Yaralı

Rus ordusu, Ukrayna’nın başkenti Kiev’e insansız hava araçlarıyla (İHA) düzenlediği saldırıda 4 kişinin hayatını kaybettiğini ve 20 kişinin yaralandığını açıkladı.

Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Kliçko, Rus ordusunun başkente yönelik gerçekleştirdiği İHA saldırısını Telegram hesabından duyurdu.

Kliçko’nun verdiği bilgilere göre saldırı sonucunda farklı semtlerde 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 20 kişinin yaralandığı belirtildi, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Lutsk şehrine yapılan füze ve İHA saldırısında ise 5 kişi yaralandı.

Ukrayna’nın Lutsk Belediye Başkanı İgor Polişuk, Rusların şehre gerçekleştirdiği füze ve İHA saldırısında 5 kişinin yaralandığını paylaştı.

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Hava Kuvvetleri’nden yapılan yazılı açıklamada, ülkenin çeşitli bölgelerine yönelik füze ve İHA saldırısı tehlikesine dikkat çekildi. (AA)

Related Posts

İsrail Gazze’yi bayramda da vurdu

İsrail ordusu, Kurban Bayramı sabahı abluka altındaki Gazze Şeridi’nde birçok bölgeyi hava saldırıları ve topçu atışlarıyla hedef aldı. Görgü tanıkları, Gazze’nin güneyindeki Han Yunus kentinde, sabah saatlerinde İsrail savaş uçakları ve topçu …

İtirafçı Ali Nuhoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı: İBB’nin kirli rüşvet çarkını bir bir anlattı

İBB ve görevden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturmasında itirafçı olarak ev hapsiyle tahliye edilen Ali Nuhoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı. Nuhoğlu, İmamoğlu’na villa alımı sürecinde devreye girdiğini, ödemelerin İSKİ alacakları üzerinden planlandığını ve yapılan işlemlerin İmamoğlu İnşaat yetkilileri tarafından yürütüldüğünü belirtti. 87 milyon TL’lik belirsiz cari borç kalemi ve ek sözleşmelerle şirket devrinin kapsamının genişletildiğini söyleyen Nuhoğlu ayrıca, elden kapalı poşetlerle dolar teslimatları yapıldığını ifade etti. Nuhoğlu ayrıca paraların ne amaçla kullanıldığını bilmediğini ancak “sistemin bu şekilde yürütüldüğünü” anladığını ifade etti.

Özgür Özel’den ‘erken seçim’ açıklaması: ‘5 milyon kişi dönmemek üzere gelirse o sandık gelir’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “dağılmamak üzere bir araya geliriz” sözü için “Onlar sertleşirlerse ben de sertleşmeye devam edeceğim. Ne anlarlarsa onu yapacağım. Bu vakitten sonra bu işin dönüşü yok” dedi. Özel, erken seçim talebi için de “5 milyon kişi erken seçim der, direnirse, gerektiğinde dönmemek üzere gelirse o sandık gelir” ifadelerini kullandı.

İstanbulluları tedirgin eden görüntü: Alg patlaması!

İstanbul’un Silivri Sahili, alg patlaması (su yosunu) nedeniyle yeşile büründü.

Küçük çocuk yaralı annesinin başından bir an olsun ayrılmadı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda sapağı kaçırdığı için geri manevra yapan hafif ticari araç sürücüsü kazaya neden oldu. Araca arkadan çarpan otomobilin sürücüsü ise yaralandı. Yaralı kadının oğlu, ambulans gelene kadar annesinin başında gözyaşları içinde bekledi. Sağlık ekipleri ilk müdahalesini olay yerinde yaptıkları sürücüyü hastaneye kaldırdı.

İmamoğlu: Sandık gelecek, herkes yaptıklarının hesabını verecek

CHP’nin Gaziosmanpaşa’daki buluşmasına mesaj gönderen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hukuksuz tutuklamalara tepki gösterdi. Tutuklu hiçbir belediye başkanının veremeyecek hesabının olmadığını söyleyen İmamoğlu, “Sandık gelecek, herkes yaptıklarının hesabını verecek” dedi.