Şantiyelerde Çalışan Personellere Destek Devam Ediyor
DÜZCE İGFA muhabiri Berkay Kılıç’ın HaberözelTV için hazırladığı haberde, şantiyelerde çalışan topograf, tekniker, alet operatörü ve şenör gibi meslek gruplarına hizmet veren personellerin 2024 yılında da desteklerini sürdürdüğü belirtildi.
Çalışanların alacak davaları için iş mahkemelerine başvurdukları ve Dernek aracılığıyla emsal ücret tespiti yazışmalarının yönetim tarafından mahkemeye sunulduğu ifade edildi.
TOHİ-DER Genel Başkanı Sefer Demir, yaptığı açıklamada, “Harita ekibi için kurulan Derneğimiz, çalışanların haklarını korumak ve desteklemek amacıyla faaliyet göstermektedir. Üye aidatı almayan Derneğimize tüm haritacıları birlikte olmaya ve dayanışmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
More Stories
Merdivenin altına saklamışlar! İzmir’de ‘uyuşturucu’ baskını: 102 kilo 50 gram ele geçirildi
Diyarbakır’da Suç Örgütüne Operasyon
Özgür Özel’den kurultay soruşturması üstünden Lütfü Savaş’a tepki: Kirli oyunun bir piyonu