Van’da yasadışı avlanan 2 şahsa 17 bin 294 lira idari para cezası uygulanacak

Van İlinde Kaçak Avcılara Yönelik Operasyon Gerçekleştirildi

Doğa Koruma Milli Parklar (DKMP) 14. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Van İl Şube Müdürlüğü av koruma kontrol ekipleri, kaçak avcılara ve yasak alanlarda avlananlara karşı etkin bir mücadele yürütüyor.

Yapılan denetimler kapsamında 25 avcıya kontrol gerçekleştirilirken, 2 şahıs hakkında tutanak tutuldu. Söz konusu şahıslara toplamda 14 bin 294 TL idari para cezası ve ayrıca bir yaban tavşanı için 3 bin TL tazminat kararı uygulanacak.

Related Posts

Gaziantep FK’nın Kayseri Kampı

Gaziantep FK, Kayseri’de sezon öncesi ikinci etap kamp çalışmalarına devam ediyor.

Yangın riski en yüksek haftaya giriliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklığının mevsim normallerinin 4 ila 7 derce üzerine çıkacağını açıklarken, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü yangın riskinin en üst seviyede olacağını bildirdi.

Park yerinden kavga ettiği kişiyi camide öldürdü

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, bir hafta önce park yeri nedeniyle tartıştığı kişi tarafından camide namaz kılarken bıçaklanan 63 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Olay, kentte büyük üzüntü yarattı.

Erdoğan Gençlerle Tütünle Mücadeleyi Konuştu

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, ‘Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanunun Yıl Dönümünde Gençlerle Buluşma’ programında konuştu.

Kendisinden haber alınamayan adam ölü bulundu

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir kişi, haber alamayan komşuları tarafından evinde ölü bulundu.

Arnavutköy’de Samanlık Yangını

Arnavutköy’de çıkan samanlık yangını kısa sürede yayılarak yüzlerce balyayı kül etti.