Yerlikaya enkazdan kurtulan yaralıları ziyaret etti

İçişleri Bakanı, Konya’da Enkaz Altından Kurtarılan 3 Kişiyi Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün akşam Konya’nın Selçuklu ilçesinde çöken Taşoluk Apartmanı’ndan sağ olarak kurtarılan 3 kişiyi hastanede ziyaret etti. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Dün akşam meydana gelen olay sonrasında enkaz altından kurtarılan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Ekiplerimiz olay yerindeki çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İnciden Detayları

Konya’nın Selçuklu ilçesinde dün akşam saat 20.05’te Taşoluk Apartmanı’nda meydana gelen göçük sonucu, 14 daire ve 7 dükkan zarar gördü. Olayın ardından afet ekipleri hemen bölgeye intikal etti. Apartmandan çıkarılan 3 kişi sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Olayda maalesef 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi hala enkaz altında kurtarılmayı bekliyor. Kurtarma çalışmaları hızla devam ediyor. Hayatını kaybedenlerden birinin 23 yaşındaki bir kadın olduğu belirlendi.

Related Posts

Yunan polisi, ajanlarına kurşun yağdıran Dalton’u yakaladı

Yunanistan’da EYP istihbarat ajanlarına kurşun yağdıran Daltonlar çetesine bağlı bir kişi, Yunanistan’ın Rodop köyünde düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheli, saldırıda kullanılan aracı kullanan ve ateş eden kişi olarak tanımlandı. Diğer iki zanlının Edirne sınırına yakın bölgede arandığı bildirildi.

Hindistan’da şiddetli yağışlar can aldı: En az 22 kişi öldü

Hindistan’da şiddetli yağışlar can aldı: En az 22 kişi öldü

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

Zelenski: Türkiye’ye devletimizin toprak bütünlüğüne verdikleri destek için teşekkür ediyorum

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesiyle ilgili olarak, “Kendisine ve Türkiye’ye, devletimizin toprak bütünlüğü ve egemenliğine verdikleri destekteki ilkeli duruşları için teşekkür ettim” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonda Zelenski ile görüştü: İstanbul’daki görüşmelere güçlü vurgu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile telefonda görüştü. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede Türkiye ile Ukrayna ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı. Türkiye’nin Ukrayna ile Rusya arasında adil ve kalıcı barışın sağlanması için gayret göstermeye devam edeceğini ifade eden Erdoğan, İstanbul’da gerçekleştirilmesi planlanan ikinci tur görüşmelerde olası ateşkesin ele alınmasının barışa giden yolun taşlarını döşeyeceğini, iki ülkenin de güçlü heyetlerle toplantıya katılımının barış yolunda sağlanan ivmenin devamı açısından önemli olduğunu belirtti.

CHP’li Yunus Emre’den kurultay ve yargı çıkışı: Atatürk’ün partisine çökemeyeceksiniz

CHP’li Yunus Emre’den kurultay ve yargı çıkışı: Atatürk’ün partisine çökemeyeceksiniz