Yunan polisi, ajanlarına kurşun yağdıran Dalton’u yakaladı

Yunan Polisi, Yunanistan’da Saldıran Türk Vatandaşını Yakaladı

Yunanistan’da, Selanik kenti yakınlarında Salı günü Yunan istihbarat servisi EYP görevlilerine saldıran üç Türk vatandaşından biri, sabah erken saatlerde Rodop iline bağlı dağlık bir alanda Yunan polisi tarafından yakalandı.

Polis ve terörle mücadele ekipleri tarafından düzenlenen ortak operasyonda zanlının geçici sığınak olarak kullandığı bir evde bulunduğu bildirildi.

Yunan polis kaynaklarına göre gözaltına alınan kişi, saldırganlar tarafından kullanılan Türk plakalı gri Toyota SUV aracın sürücüsü olarak tanımlandı. Aynı zamanda pusu sırasında ateş açan kişi olduğu değerlendiriliyor. Olayla ilgili soruşturmada zanlıların “Daltonlar” çetesiyle bağlantılı olduğu tespit edildi.

İki Çete Üyesi Hala Aranıyor

Saldırıda kullanılan aracın İskeçe’de ikamet eden bir kişi adına kayıtlı olduğu belirtildi. Yunan polisi, Edirne sınırı yakınlarında operasyonlarını yoğunlaştırdı. Diğer iki şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Silahlı çatışma, üç Türk vatandaşının Selanik yakınlarındaki Thermi’de bir benzin istasyonunda kendilerini takip eden EYP ajanlarını fark etmesi üzerine çıktı. Zanlılardan biri yaklaşarak istihbarat aracına üç el ateş etti. Kurşunlardan biri kaputa, ikisi yolcu kapısına isabet etti. Olayda yaralanan olmadı.

Related Posts

İşlerinden istifa edip, karavan hayatına geçen çift, Türkiye’yi geziyor

Konya’da 3 yıl önce evlenen ve düğünden sonra işlerinden istifa eden ziraat mühendisi Ömer Türkoğlu (32) ve okul öncesi öğretmeni Büşra Türkoğlu (32) çifti, altın takıları satıp aldıkları minibüsü karavana çevirip Türkiye’yi geziyor. Düğünde gelin arabası olarak karavan kiraladıklarını belirten Büşra Türkoğlu, “Penceremizde hangi manzarayı açmak istiyorsak, orayı açıyoruz. Bugün şurada uyanalım diyoruz ve kontağa basıyoruz. Belki güzel bir dağ manzarasında, deniz manzarasında, baraj manzarasında

Bayram öncesi bunu yapanlar yandı: Cezası 63 bin lira

Bayram öncesinde hijyen kurallarını uygulamayanlara büyük cezalar geliyor. Yetkisiz, hijyensiz kıyma çekene 63 bin 82 lira ceza kesilecek.

CHP Antalya mitingi 1 Haziran 2025

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin yeni adresi Antalya oldu. Özgür Özel konuşacak.

Hindistan’da şiddetli yağışlar can aldı: En az 22 kişi öldü

Hindistan’da şiddetli yağışlar can aldı: En az 22 kişi öldü

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

Zelenski: Türkiye’ye devletimizin toprak bütünlüğüne verdikleri destek için teşekkür ediyorum

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesiyle ilgili olarak, “Kendisine ve Türkiye’ye, devletimizin toprak bütünlüğü ve egemenliğine verdikleri destekteki ilkeli duruşları için teşekkür ettim” dedi.