Yunanistan’da içme suyundan uranyum tespit edildi

Yunanistan’da Su Kalitesi Kontrolü: Uranyum Seviyesi Üst Sınırları Aştı

Yunanistan’ın Serez Belediyesi sınırlarında düzenli su kontrolleri yapıldı ve bazı bölgelerde uranyum seviyesinin parametre üst sınırını aştığı tespit edildi.

    Serres’de içme suyu, Melinikiyotika bölgesi, Efthalia Adam, Serez-Hrysopigi kara yolu, Hrysopigi ve Metohio yerleşim bölgesi ile Lefkona ve Hristos belediye topluluğu olmaz üzere ilçenin büyük bölümünde yasaklandı.

Bu bölgelerden alınan su örneklerinin ‘Dimokritos’ Enstitüsü’ne gönderildiği ve yeni analiz sonuçlarının beklendiği belirtildi.

Related Posts

Bursa’da Otomobil ve Otobüs Çarpıştı: 5 Yaralı

Bursa’da halk otobüsü ile otomobil çarpıştı, 1’i çocuk 5 kişi yaralandı. Soruşturma başlatıldı.

Samsun’da Borç Kavgası: Tüfekle Ateş Açtı

Samsun’da 1.400 lira borç nedeniyle bir kişi, arkadaşının evine tüfekle ateş açtı, gözaltına alındı.

Kayseri’de Yaz Dönemi Spor Okulları Başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, futbol, basketbol, okçuluk, tenis ve daha birçok branşta toplam 16 branşta eğitim sunan Yaz Dönemi Spor Okulları’nın 3. dönemini başlattı. Program, çocuklar ve yetişkinler için sağlıklı ve spor dolu bir yaz geçirme imkanı sunuyor.

Trafik Tartışmasında Bıçakla Tehdit

Ankara’da F.D., trafikte tartıştığı sürücüyü döner bıçağıyla tehdit ederek gözaltına alındı.

17 Ağustos Marmara Depremi’nin “sesi” oluşturuldu

17 Ağustos 1999’da meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki “Büyük Marmara Depremi”nin titreşim frekansları, Kocaeli Üniversitesi Araştırma Görevlisi Dr. Hamdullah Livaoğlu tarafından sese dönüştürüldü.

Suç makinesi 4 kadın yakalandı: 4 ilçede 8 evi soydular

Kartla kapı açarak evlerden hırsızlık yapan suç makinesi dört kadın, İstanbul, Beyoğlu’nda düzenlenen operasyonla yakalandı. Kadınların suç kaydının kabarık olduğu ortaya çıktı.